In 5 stappen naar een moeiteloos en overvloedig leven

Alles is energie

Gedachten zijn krachtig en de moeite, zeer de moeite waard om te onderzoeken. Gedachten zijn energie en trekken gelijksoortige energieën aan. Zo ontmoet twijfel, nog meer twijfel. Onzekerheid ontmoet nog meer onzekerheid. En angst, nog meer angst.  Let op wat je denkt en dus uitstraalt. Wat dat is wat je naar je toe trekt.

Schoonmaak van de denkgeest

Bij het beoefenen van mindfulness kunnen we, behalve stress reductie, inzicht krijgen in het geprogrammeerde denken. We kunnen inzicht krijgen in onze gevoelens en leren om ze de ruimte te geven. Zodat deze gevoelens ons handelen niet meer controleren. We willen natuurlijk geen keuzes maken met angst, twijfel of onzekerheid als grondslag.

 

In 5 stappen creëren wat je wil

Dagelijkse meditatie helpt mij om te doen waar ik werkelijk vreugde van krijg. Er is immers zoveel afleiding en er zijn zoveel stemmen. Er zijn zoveel keuzes en de tijd vliegt. Door te luisteren en te mediteren, en mijn denkgeest open te stellen voor mijn werkelijke functie, en dit is vreugde, verbind ik me met mijn innerlijke bron: een overvloedige bron.

Ik voel me rijk, ik voel me geliefd, ik voel me vredig, ik voel vreugde en vertrouwen. En ik ervaar het op verschillende levensvlakken.

Zo binnen, Zo buiten. Ontdek de 5 stappen in de online meditatie, nu te koop bij mindful shopping

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Ik ben Samira Ahale en begeleid drukbezette vrouwen en moeders in het maken van keuzes. Ik help ze bewust te worden van hun grenzen en help ze hun eigen ruimte in te nemen. Ik help ze de nee’s, die ze onbewust belemmert, om te buigen naar een JA. Zodat ze hun talenten, op welk gebied dan ook, ten volle benutten en een positief leven krijgen.

Geef een reactie