Een positief Zelfbeeld

Persoonlijke ontwikkeling door intensief zelfonderzoek, die leidt tot inzicht en transformatie en het opgeven van een vals zelfbeeld. Want dat is wat we willen. Niet ons Zelf verbeteren, maar transformeren naar de beste versie die mogelijk is. Op dit moment.

Vals zelfbeeld

Ik help vrouwen inzicht te krijgen in hun situatie, en in eerste instantie doe ik dit door zelf altijd bezig te zijn met zelfonderzoek. Het advies van een dokter neem je alleen aan als je erop vertrouwt dat hij zijn eigen raad opvolgt. Als ik andere vrouwen help om hun valse zelfbeelden te verwerpen, zodat hun werkelijke Zelf tevoorschijn kan komen en ze zichzelf ten volle kunnen verwezenlijken, dan zal ik het voortouw moeten nemen. Het betekent dat ik ook stille tijd nodig heb.

Tijd om mij terug te trekken, om mij te bezinnen, om activiteiten te ontplooien ter bevordering van mijn geestelijke ontwikkeling. Ik kan pas andere vrouwen naar het licht leiden, als ik zelf in het licht sta. En ik heb wederom ervaren hoe moeilijk het is om ook verdriet en pijn de ruimte te geven en te voelen. En toch is dit nodig, want onaangename gevoelens worden, wanneer je JA tegen ze zegt, kleiner. Ze overheersen je niet meer. Ze kunnen je handelen niet meer saboteren.

Zelf vergeving

In het licht kunnen we al onze zorgen en schaduwkanten leggen. We kunnen vragen om hulp aan onze innerlijke leraar, God, de heilige geest. We kunnen het voorleggen aan onze beste vriend, de Adem, die zo dicht bij je hart is.

Zin in een Cursus persoonlijke ontwikkeling?

  • Leef je Positieve leven: maandag 27 maart om 20.30 uur
  • Chakra & Mindfulness start vrijdag 21 april
Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Samira Ahale (1977) is mindfulness- en transpersoonlijk coach en pilatesdocente. Ze helpt mensen in de Marokkaanse Huiskamer voor Mindfulness in Paterswolde in hun zoektocht naar (innerlijke) vrijheid. In haar unieke coaching traject Mini Mindfulness in 3D helpt ze mensen de oorzaak van hun innerlijke onvrede zichtbaar te maken, zodat ze in slechts drie sessies inzicht krijgen, loslaten en vergeven. Het gevolg is een sterkere ik-grens en meer ruimte voor mooie dingen in het leven. En meer vreugde, vrede, vrijheid en vertrouwen.

Geef een reactie