Niks Forceren

”Niks forceren.”

Dit zegt een wijze oude man vlak voor hij deze wereld verlaat, voor een andere. Het raakt me, op een grappige manier. Wat leuk als je dit kunt zeggen voor je gaat.
Ik interpreteer het als: doen wat je te doen hebt, en het resultaat loslaten. Gebeurt iets wel, leuk. Gaat het anders, dan is het niet de bedoeling. En positief als ik ben ingesteld: Dan komt er iets beters voor in de plaats. Positief zijn kun je leren. Wat het leven je ook brengt. Elke dag is er wel iets positiefs in het leven. En als je goed kijkt, dan zijn er heel veel mini positieve momenten.

Fietsen

Gistermiddag kreeg ik een leuk berichtje van Remco: ‘He Sam, we zoeken een vervanger voor de spinning vanavond, kun jij alvast warm fietsen voor de spinning marathon?’ De grapjas. Maar ik ga toch. En ik vind het leuk, maar pittig. Ik ben het niet meer gewend. En ik vraag me af, waarom ik mij heb opgegeven voor 4 uur? Maar wie A zegt…. en ik denk aan de woorden van de wijze man.

Vertrouwen

 Mijn dank aan ieder die bijgedragen heeft. Het is altijd balans vinden, wanneer geef ik..wat geef ik. Want je geeft vaak, en op zoveel manieren. Soms hier, soms daar. Soms in geld. Soms in gebaar. En alles is goed. Er is geen verschil. Geven is ontvangen. Geld is slechts vorm. Een middel. Het gaat om de intentie. Een positieve vibe. Een ruim hart. Dus ik dank ieder voor het geven. En ik dank ieder voor het ontvangen. Want zo houden we de beweging erin. En voorkomen we stilstand. We zijn hier om VERDER te komen. In onderstaand bestand kun je lezen hoeveel deze actie heeft opgebracht. Ik zal het met liefde overhandigen. Nogmaals mijn hartelijke dank voor je vertrouwen!

Spinningmarathon Denise Braam

 

Over Samira Ahale

Samira Ahale (1977) is mindfulness- en transpersoonlijk coach en pilatesdocente. Ze helpt mensen in de Marokkaanse Huiskamer voor Mindfulness in Paterswolde in hun zoektocht naar (innerlijke) vrijheid. In haar unieke coaching traject Mini Mindfulness in 3D helpt ze mensen de oorzaak van hun innerlijke onvrede zichtbaar te maken, zodat ze in slechts drie sessies inzicht krijgen, loslaten en vergeven. Het gevolg is een sterkere ik-grens en meer ruimte voor mooie dingen in het leven. En meer vreugde, vrede, vrijheid en vertrouwen.

Reacties

Niks Forceren — 2 reacties

  1. Met alle liefde Esther. De inspiratie ligt overal…deze kwam uit de Pilates kring. Mooi dat twee woorden zo’n krachtige uitwerking kunnen hebben bij velen. Daarom geloof ik in delen. We moeten samen verder. Hoe kunnen we genieten, in vrede leven, als een deel van ons lijdt? Hartelijke groet, Samira

Geef een reactie