Gezond binnen Gezond buiten

Een gezond lijf, het juiste gewicht, fit zijn en doen wat je te doen hebt. Het leven is te leuk om futloos aan de kant toe te kijken. Maar waar begin je? Het zoveelste plan en het zoveelste dieet en wederom goede voornemens om het anders te doen? Het brengt wellicht vrede, voor een tijdje.

Maar de diepliggende onvrede blijft onaangeroerd. De innerlijke criticus neemt de overhand. We denken dat de oorzaak het verkeerde eetpatroon is of het drukke bestaan, de genen en verzinnen er, op rationeel niveau, wel een reden voor. Maar onbewust gedragen we onszelf als slachtoffer.

Oorzaak en gevolg

We kunnen de symptomen bestrijden, of de werkelijke oorzaak aanpakken. Wil je de gevolgen veranderen? Kijk dan naar de oorzaak. De gedachte is door jezelf gemaakt. Jij hebt de gedachte, die de handelingen veroorzaakt, geschapen. Die energie die jij hierin investeert, gebeurt op een onbewust niveau. Licht brengen naar de duisternis om het bewustzijn te vergroten, is de oplossing. De innerlijke disbalans wordt uiterlijk zichtbaar. Het lichaam is slechts een spiegel. Werkelijke verandering begint bij het verruimen van je bewustzijn. We moeten werkelijk naar binnen toe, want zo binnen, zo buiten.

Mijn keuze voor Slankvoorjou.nl 

Terwijl we binnen aan het werk zijn, krijg je de professionele begeleiding van Farina Westervaarder. Met Slankvoorjou.nl helpt zij mensen het JUISTE gewicht te bereiken. Verder heeft ze veel kennis over verzuring en ontzuring en helpt ze mensen zich weer vol energie en topfit te voelen.

Wat ik mooi vind aan Farina is het vertrouwen en de warmte die ze uitstraalt. Ze heeft een open hart, is onbevooroordeeld en bereid verder te kijken.  Ze weet waarover ze praat en heeft een positieve houding, daar word ik blij van!

Wat krijg je precies? Lees het hier!
De Lente BOOST  ‘Gezond BINNEN, Gezond BUITEN’ is nu te bestellen in de WEBSHOP. 

Over Samira Ahale

Samira Ahale (1977) is mindfulness- en transpersoonlijk coach en pilatesdocente. Ze helpt mensen in de Marokkaanse Huiskamer voor Mindfulness in Paterswolde in hun zoektocht naar (innerlijke) vrijheid. In haar unieke coaching traject Mini Mindfulness in 3D helpt ze mensen de oorzaak van hun innerlijke onvrede zichtbaar te maken, zodat ze in slechts drie sessies inzicht krijgen, loslaten en vergeven. Het gevolg is een sterkere ik-grens en meer ruimte voor mooie dingen in het leven. En meer vreugde, vrede, vrijheid en vertrouwen.

Geef een reactie