Gelukkig is er Saara

20161106_120824Lange werkdagen, teveel werk op je bureau, te weinig mensen om je te ondersteunen, verwachtingen die je moet waarmaken en geen nee kunnen, durven of willen zeggen. Als je de dagelijkse stress geen halt toeroept, dan raak je op een gegeven moment, ‘en ja..gefeliciteerd!’, opgebrand. Het lichaam krijgt na een stress piek niet de kans om terug te keren naar een vredige gemoedstoestand. Gedachten en nog meer gedachten vertroebelen de geest. We kunnen niet meer helder denken. Het hoofd zit vol. Het lichaam draagt de gevolgen van deze geestelijke toestand. Nog meer stress. Maar gelukkig is er Saara:

SAARA

Stoppen
Aandacht geven
Ademen (3-tellen Adem oefening)
Ruimte maken
Activiteit hervatten

3-tellen adem oefening

Ik adem in (3 tellen) – ik adem uit (3 tellen) – ik ontspan
Ik adem in (3 tellen) – ik adem uit (3 tellen) – ik glimlach

En VERDER…succes!

 

Over Samira Ahale

Samira Ahale (1977) is mindfulness- en transpersoonlijk coach en pilatesdocente. Ze helpt mensen in de Marokkaanse Huiskamer voor Mindfulness in Paterswolde in hun zoektocht naar (innerlijke) vrijheid. In haar unieke coaching traject Mini Mindfulness in 3D helpt ze mensen de oorzaak van hun innerlijke onvrede zichtbaar te maken, zodat ze in slechts drie sessies inzicht krijgen, loslaten en vergeven. Het gevolg is een sterkere ik-grens en meer ruimte voor mooie dingen in het leven. En meer vreugde, vrede, vrijheid en vertrouwen.

Geef een reactie