Samira Ahale

…het verleden los te laten, zodat je je kunt verbinden met een mooie toekomst. Zodat je licht en vrij kunt leven, want ook jij mag gelukkig zijn. 

Ik ben de Marokkaanse mindful, motivatie en transpersoonlijk coach van noord-Nederland en ik geloof dat we allen in staat zijn om licht en vrij te leven. 

Boek De Spirituele Allochtoon, Eindelijk vrij

De Spirituele Allochtoon, Eindelijk Vrij verschijnt 31 maart 2018 bij uitgeverij Booklight. Dit boek gaat over de gevolgen van mijn onveilige jeugd en de stappen die ik heb gezet om mijzelf te bevrijden. Gebaseerd op Een cursus in wonderen en de kennis van de chakra’s. Ik verwacht dit jaar ook mijn autobiografie uit te geven.

Opleiding

In Antwerpen heb ik accountancy gestudeerd. In Nederland volgden enkele sportopleidingen. Waaronder Ground Control Pilates bij pilates bij Debbie Jenner in Amsterdam. Zo ontstonden de groepslessen pilates. Inmiddels heb ik ze teruggebracht naar 4 groepen in de week, zodat ik mensen kan helpen om licht en vrij te leven.

Opleidingen op het gebied van de psyche:
Werken met ik-grensbewustzijn
 in coaching, therapie en counceling, verdiepingstraining, relaties en grenzen, psychopathologie en contra-indicaties , werken met kinderen en ouders en werken in teams van organisaties. Deze masterclasses zijn onderdeel van Boundary Based Awareness Treatment for Coaches and Councelers, opgericht door Nick Blaser die tevens het voorwoord schrijft in De Spirituele Allochtoon, Eindelijk Vrij. 

Een twee-jarige individuele leertherapie Mindfulness bij Marleen Eisenga, psychosociaal en transpersoonlijk therapeut. Meer lezen over onze samenwerking kan op www.huiskamermindfulness.nl.

Dagelijkse meditatie beoefening uit een Een cursus in wonderen, wat een leerplan is voor zelfstudie.

Inspiratie

Ik ben geïnspireerd door het gedachtegoed van Een cursus in wonderen, de non-dualiteit van Jed Mc Kenna, Vergeving (en meer) van Willem Glaudemans en verder verslind ik alles wat met non-dualiteit te maken heeft.

Ik ben altijd bezig met ontwikkeling, in de vorm van coaching, training, workshops. Ik lees veel. Verder dagelijkse meditatie en regelmatig teken-, schilder-, dans- en hardloopmeditatie. Het is voor mij zeer waardevol om voldoende tijd alleen door te brengen zodat ik het geruis van de wereld ver achter mij kan laten. Ik hou van schrijven omdat schrijven mij helpt mezelf te leren kennen.