In 4 weken Licht en Vrij

Een korte, laagdrempelige maar boeiende training waarin je leert

  • vertrouwen te hebben in jezelf zodat je de juiste keuzes maakt en je meer vrede, vrijheid en vreugde kunt beleven in je werk, in je gezin, in je relaties.
  • duidelijke grenzen te stellen en je rechtmatige plek in het grote geheel in te nemen, zodat je kunt worden wie je bent.

Wanneer

Cursus start bij aanmelding 2-4 personen, meld je alvast aan:
info@spiritandmoves.nl

Maandag 20.30-21.30 uur en donderdag van 9.00-10.00 uur

Investering

98,- / cursus
Liever online coaching? Dit kan met Mindful Skyping.
Tarief: 50,- per sessie
Zakelijk: ex BTW

Deze deelnemers vertellen over hun ervaring (de cursus heette eerder Leef je Positieve Leven):

‘Doordat jij zoveel  rust, warmte en liefde uitstraalt voelde eigenlijk alles in de cursus als een warme deken. Meditatie en hierbij behorende oefeningen waren voor mij compleet nieuw. Een jaar geleden had ik me hier nog echt niet voor open gesteld. Doordat ik me erg veilig voelde heb ik me hieraan over durven geven. Met een  trots gevoel ging ik dan ook naar huis. Tevens heeft het me ook veel rust, bewustzijn en inzicht gegeven in mijn eigen handelen.

Ik zou deze cursus zeker aanraden. Het is een cursus waarbij de focus volledig op je eigen ik gericht is en eens niet op anderen.  In mijn omgeving heb ik er al veel over verteld en hoop dat ik op deze manier anderen  enthousiast heb kunnen maken of kunnen overtuigen.

Ik heb de cursus Leef je Positieve Leven gevolgd bij Samira. Inspirerend, maakte vanaf het begin nieuwsgierig en gaat een stap verder dan de basis van mindfulness. Het hielp mij om meer aandacht te besteden aan mijn ‘groter ik’, mijn intuïtie. Om dingen niet te hoeven oplossen met mijn brein, om los te laten en niet te hoeven weten. Smaakt naar meer. Bedankt!

Een rustpunt in de week, zo heb ik deze cursusavond ervaren. In een kleine veilige setting, leiden de geleide meditaties van Samira je dieper naar binnen. Niet altijd even prettig, maar wel leerzaam. Er is ruimte om te delen als je dat wilt. Alles is goed, je bent goed zoals je bent.