Het Boek De Spirituele Allochtoon, Eindelijk Vrij

 

Bij voorintekening ontvang je een gesigneerd exemplaar

Hoe bevrijd je je van een verleden van geweld, onderdrukking en hardnekkige dogma’s? Samira Ahale schreef een boek over de gevolgen van haar onveilige jeugd, en de stappen die ze heeft gezet om zichzelf te bevrijden. 

Gebaseerd op Een cursus in wonderen en kennis van de chakra’s. Samira is mindful- en transpersoonlijk coach en woont en werkt in Paterswolde, waar ze coaching, trainingen en workshops geeft en mensen helpt om licht en vrij te leven. Haar boek De Spirituele Allochtoon, Eindelijk vrij verschijnt 31 maart bij uitgeverij Booklight.

Een onveilige jeugd met fysiek, verbaal en emotioneel geweld leidde tot een vlucht. Na haar scheiding, die ze angstvallig geheim hield voor haar familie, kwam ze in een diep dal terecht. Maar ze hervond zichzelf en klom eruit. Ze startte met haar praktijk ‘De huiskamer voor mindfulness’ om mensen te helpen innerlijke vrede te vinden.  De Spirituele Allochtoon, Eindelijk Vrij kan lezers inspireren hun eigen weg te banen uit de situatie waarin ze terecht zijn gekomen. Zodat ze een nieuw en fris begin kunnen maken en schade uit het verleden geen belemmering meer is voor de toekomst.

Het boek verschijnt op 5 april, maar is nu al te bestellen. Bij voorintekening ontvang je een gesigneerd exemplaar. Vul je adresgegevens goed in bij je bestelling. Je kunt je boek afhalen bij de boekpresentatie (verwacht donderdagavond 5 april in Ons Dorpshuis Paterswolde, uitnodiging volgt). Lukt dat niet, dan krijg je het kort daarna kosteloos thuisgestuurd.

ISBN: 9789492595041

€18,99 – Kopen

Over Samira Ahale

Ik ben Samira Ahale en begeleid drukbezette vrouwen en moeders in het maken van keuzes. Ik help ze bewust te worden van hun grenzen en help ze hun eigen ruimte in te nemen. Ik help ze de nee’s, die ze onbewust belemmert, om te buigen naar een JA. Zodat ze hun talenten, op welk gebied dan ook, ten volle benutten en een positief leven krijgen.