Onderzoek al je mogelijkheden en vergroot je welzijn

Verandering en vrijheid in je leven door los te laten wat je niet bent, door op te geven wat je niet bent. Wat ben je niet?

Je bent niet je valse zelfbeelden, je onware zelf, je ego-ik. Je bent niet een lichaam.
In Balans door oude en onjuiste overtuigingen te zien en los te laten. Verruim je bewustzijn en zuiver je energieveld van negativiteit. Vergroot je vitaliteit en je laat je innerlijke kracht naar buiten komen. Zo laat je meer vrijheid, vreugde en vertrouwen toe op elk levensvlak. Zo krijg je een licht, evenwichtig en overvloedig leven.

Werk aan jezelf op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Beweeg, lees, , doe aan zelfonderzoek, mediteer, zoek de stilte in jezelf op. Durf de leegte in te gaan. Je krijgt wat je toebehoort; immers je functie is geluk. Niets meer, niets minder.
Doe het op je eigen manier, in je eentje, elders of..

samen met mij in de Huiskamer voor Mindfulness:

In Balans met chakra-bewustzijn
Maandag 22 april 2018 om 13.30 uur
De eerste sessie is als workshop te volgen.
Bevalt het je?
Dan kun je je opgeven voor de 8-wekelijkse training. Lees meer over deze training: In Balans met chakra-bewustzijn

Opgave en informatie via info@spiritandmoves.nl

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Ik ben Samira Ahale en begeleid drukbezette vrouwen en moeders in het maken van keuzes. Ik help ze bewust te worden van hun grenzen en help ze hun eigen ruimte in te nemen. Ik help ze de nee’s, die ze onbewust belemmert, om te buigen naar een JA. Zodat ze hun talenten, op welk gebied dan ook, ten volle benutten en een positief leven krijgen.

Geef een reactie