Terug naar de essentie, workshop voor Power Vrouwen

Bewustwording, naar binnen kijken, onderzoeken, voelen, vergeven en loslaten. Dat is mijn fulltime bezigheid. Vraag me niet waarom ik doe wat ik doe. Het gaat gewoon vanzelf. Ik beweeg mee met de stroom en die brengt me de mensen die ik ontmoeten moet. En die mag ik helpen met hun innerlijke reis. Terug naar de essentie. Dat is de wens.

Eindelijk Vrij

Ik ben altijd al een mijmeraar, een dromer, een filosoof geweest. Als angstig kind was mijmeren en dromen een manier om de realiteit te ontvluchten. Maar elk mens bestaat uit tegenstellingen. Het sporten was nodig om in mijn lichaam en het leven werkelijk aanwezig te zijn. Beide hebben mij een heleboel inzichten gebracht, waardoor ik nu anderen kan helpen.

Leef het voor…

Vrede, rust, vertrouwen. Daar had ik veel behoefte aan. Ik ben het mensen gaan onderwijzen. Ik heb er een boek over geschreven. Vanmiddag is de eerste stap genomen voor het uitgeven van het boek. En vandaag heb ik verder gewerkt aan mijn autobiografie in roman vorm. Later meer daarover. Maar wat ik eigenlijk, met de inmiddels veel te lange blog, terwijl de aardappels koken, wil zeggen is dit:

Wat wil jij ontvangen? Wat is jouw diepliggend verlangen? Is dit rust, vrede, vrijheid, ruimte of erkenning? Ga het geven. Geef het weg en bekijk de ander of de situatie met mildheid, zonder oordeel. Geef licht. Geef liefde. Geef een ander de ruimte. Zonder voorwaarden. Gewoon omdat hij is. Gewoon omdat zij is. Gewoon omdat we zijn. Omdat we 1 zijn. Jij bent niets zonder de ander. De ander is niets zonder jou. Blijf niet in dat eenzame kringetje rondlopen. Is het niet tijd om wakker te worden?

Zo, dit wou ik even kwijt…

O ja…nog even dit: op de valreep deelnemen aan de laatste workshop van 2017? De workshop voor Power Vrouwen? Energetisch schoonmaken van je energieveld, werken aan je grensbewustzijn, inzicht krijgen en loslaten. Wat hou je vast en wil je niet meer meedragen in het nieuwe jaar?
De thee staat voor je klaar. Aanmelden: info@spiritandmoves.nl

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Ik ben Samira Ahale en begeleid drukbezette vrouwen en moeders in het maken van keuzes. Ik help ze bewust te worden van hun grenzen en help ze hun eigen ruimte in te nemen. Ik help ze de nee’s, die ze onbewust belemmert, om te buigen naar een JA. Zodat ze hun talenten, op welk gebied dan ook, ten volle benutten en een positief leven krijgen.

Geef een reactie