Persoonlijke Groei voor ondernemers

Ondernemen is bewegen. Naar voren toe. In het licht stappen. Verbinding maken met datgene wat je WEL wil ervaren.

Maak tijd voor jezelf en geef je nu op voor de training
Groei! Persoonlijke ontwikkeling voor ondernemers

Leer bewust scheppen en verander je huidige omstandigheden

Jij hebt alles in je om het leven in te richten zoals jij dat wenst. Je innerlijke beelden zijn de oorzaak van wat je waarneemt. Verander je waarneming en je realiteit, verander je perceptie. Leer in deze training jezelf kennen en ontdek nieuwe inzichten, die jou gaan helpen in het maken van de juiste keuzes.

15 keer op woensdagochtend met ingang van
10 januari 2018 om 10.10 uur
Meld je nu aan op info@spiritandmoves.nl

Samen gaat een stuk sneller

Volgens de neurowetenschap heb je tienduizend uur aan oefening nodig om perfect te worden in wat je doet. Tienduizend!!! Dus als je echt iets bereiken wil, dan moet je er tijd voor maken. Dan moet je het als prioriteit stellen. En als je dit samen doet met anderen, is de reis een stuk makkelijker. Samen en regelmatig oefenen versnelt het scheppingsproces. Oude overtuigingen loslaten en oude gedragspatronen doorbreken doe je niet op 1 dag. Gun jezelf de ruimte en de tijd zodat je jezelf VOLLEDIG kunt verwezenlijk en ten VOLLE kunt leven. Want dan heb je mensen zoveel te bieden, er wordt met smart op je gewacht!

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Ik ben Samira Ahale en begeleid drukbezette vrouwen en moeders in het maken van keuzes. Ik help ze bewust te worden van hun grenzen en help ze hun eigen ruimte in te nemen. Ik help ze de nee’s, die ze onbewust belemmert, om te buigen naar een JA. Zodat ze hun talenten, op welk gebied dan ook, ten volle benutten en een positief leven krijgen.

Geef een reactie