Een vrij leven met chakra-bewustzijn

De achterflap tekst

Heb jij een onveilige jeugd gehad, werd je niet gezien of voel je je emotioneel in de steek gelaten? Ben je nog steeds bang dat wat jij ook doet, niet goed genoeg is? En wil jij een toekomst die van het verleden verschilt?

Volg de praktische stappen in dit boek en leer je angst, onzekerheid en twijfel los te laten. Ontdek hoe je je leven met het chakra-bewustzijn kunt verrijken op gebied van geld, carrière, relatie en gezondheid en ontvang wat jou werkelijk toebehoort: een VRIJ leven!

Over Samira

Samira Ahale (1977) is mindfulness-, motivatie-, energetisch coach en pilates docente. Ze is opgegroeid in Antwerpen, van Marokkaanse afkomst en woont sinds 2001 in Nederland. Ze is gescheiden en moeder van twee kinderen.

In haar praktijk geeft ze individuele coaching,  cursussen en workshops op het gebied van lichaams- en ik-grensbewustzijn. Ze helpt mensen in hun zoektocht naar (innerlijke) vrijheid. In haar biografie Het Kusjeshuis schrijft ze over haar dubbelleven en haar vlucht naar vrijheid. Een VRIJ leven met chakra-bewustzíjn is geïnspireerd door Een cursus in wonderen en de werking van de chakra’s.

Het Manuscript

Een boek schrijven en uitgeven en ook nog zorgen dat het een bestseller wordt. Dit roep ik al jaren. Ik laat het resultaat los en doe gewoon wat ik te doen heb. En wat een proces van innerlijk onderzoek. En ja, daar gaat het eigenlijk om. Soms had ik een schrijfpauze nodig. Inzichten moesten landen en gevoelens moesten de ruimte krijgen. Ik was aan het loslaten. Het verleden krijgt haar waardige plek.
Inmiddels ben ik bezig met de aanwijzingen van de uitgever. Zo zit ik ook te puzzelen met de achterflap tekst. Feedback is welkom per mail: info@spiritandmoves.nl

Alvast mijn hartelijke dank!

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Ik ben Samira Ahale en begeleid drukbezette vrouwen en moeders in het maken van keuzes. Ik help ze bewust te worden van hun grenzen en help ze hun eigen ruimte in te nemen. Ik help ze de nee’s, die ze onbewust belemmert, om te buigen naar een JA. Zodat ze hun talenten, op welk gebied dan ook, ten volle benutten en een positief leven krijgen.

Geef een reactie