Houd van het leven, elke dag!

Houd van alles en iedereen in je leven. Houd van de simpele en kleine dingen. Doe je werk met liefde, wat dit ook is. Of je nu werkt als caissière, als bloemist, een leidinggevende functie bekleedt bij een hoogstaand instituut of werkloos bent. Luister zonder oordeel en praat alleen positief. Zeg alleen de dingen die meer liefde in de wereld brengen. Denk alleen de dingen die meer liefde in de wereld tonen. Geef liefde en omhels het leven. Houd van het leven, elke dag!

Uit het Manuscript, boek en titel in wording, uitgave december 2017!

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Ik ben Samira Ahale en begeleid drukbezette vrouwen en moeders in het maken van keuzes. Ik help ze bewust te worden van hun grenzen en help ze hun eigen ruimte in te nemen. Ik help ze de nee’s, die ze onbewust belemmert, om te buigen naar een JA. Zodat ze hun talenten, op welk gebied dan ook, ten volle benutten en een positief leven krijgen.

Geef een reactie