Hoe stiller je wordt, hoe helderder je kwaliteiten

Waarom stilte zo belangrijk is

Er is niets belangrijkers dan de stilte opzoeken in jezelf. Stress bouwt zich gedurende de dag op omdat we ‘zoveel’ te doen hebben. En gedachten, als we niet bewust ZIJN, maken dat we ons verdwaald voelen. En het gevoel nemen we onbewust de volgende ochtend mee en voor we onze innerlijke ruimte hebben schoon gemaakt, en weer stevig op onze benen staan, komt er nieuwe informatie binnen.

Er is in onze productie en presteer maatschappij maar weinig ruimte voor het natuurlijke ritme van de mens. Kantoortijden bepalen voor het grote deel ons leefpatroon en het evenwicht in onze mannelijke en vrouwelijke energie is meestal zoek. De tekorten die we gevoelsmatig aanvoelen, worden aangevuld met verslavende gedragspatronen: teveel doen en overmatig trainen of werken, of juist terugtrekken en verstoppen in emotie-eten. Onze ware kracht benutten we niet optimaal en we raken de verbinding met onszelf kwijt.
Gelukkig is het nooit te laat. En het juiste moment om verandering door te voeren, is altijd het hier en nu.

Terug naar de Bron

Voor cliënten spreek ik wel eens een meditatie in, die ze dagelijks beluisteren waardoor ze weer in verbinding staan met hun ware zelf. In dit geval mocht ik een dame tijdens een mini mindfulness sessie begeleiden naar haar Bron.

Ontdek je innerlijke kracht

Tijdens de meditatie voelden we een bijzondere en lichte energie. Het is niet in woorden uit te drukken, dus ik ga het ook niet proberen. Wil jij weer bij je essentie komen en leven vanuit je ware kracht en hogere intelligentie? Luister dan dagelijks naar deze meditatie!

 

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Ik ben Samira Ahale en begeleid drukbezette vrouwen en moeders in het maken van keuzes. Ik help ze bewust te worden van hun grenzen en help ze hun eigen ruimte in te nemen. Ik help ze de nee’s, die ze onbewust belemmert, om te buigen naar een JA. Zodat ze hun talenten, op welk gebied dan ook, ten volle benutten en een positief leven krijgen.

Geef een reactie