Het geheim van succes

Hoezo angst?

Misschien denk je: ‘Angst, ik heb helemaal geen angst, hoezo?’ Angst is wel degelijk aanwezig in de vorm van allerlei piekergedachten. En deze piekergedachten leiden tot het onjuiste handelen:

‘Ik ga toch maar heen, want anders dan…’
‘Ik blijf toch maar in de relatie want stel dat ik…
‘Dit werk kost me teveel stress, maar ik blijf toch maar, want …

We denken dat een makkelijk, een licht en een positief leven verdiend moeten worden.

Angst is hier de vreemdeling

Ik heb recht op vrede en jij ook. Dit is onze natuurlijke toestand. Niemand wordt er beter van als jij blijft lijden. Niemand wordt er beter van als ik klein blijf. Laten we genieten van de overvloed die er is. Hoe meer we oppakken, hoe meer we kunnen delen.

Doe deze meditatie dagelijks en ervaar de transformatie:  De sleutel tot Succes

Ontvang waar je hart naar verlangt

We onderzoeken onze denkgeest en nemen afscheid van het onjuiste denken. Wat overblijft is wie we werkelijk zijn. Vrede, vreugde, vrijheid en vertrouwen! Ervaar de transformatie in je leven. Het leven wordt lichter. Het lever wordt mooier. Jouw leven wordt licht en positief! Begin de week met een positieve mindset en geef je op voor de cursus van 6 bijeenkomsten:

 Leef je Positieve Leven

Wanneer: Maandag 12 juni 2017
Tijdstip: 9.00-10.00 uur / 20.30-21.30 uur
Aanmelden: info@spiritandmoves.nl

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Ik ben Samira Ahale en begeleid drukbezette vrouwen en moeders in het maken van keuzes. Ik help ze bewust te worden van hun grenzen en help ze hun eigen ruimte in te nemen. Ik help ze de nee’s, die ze onbewust belemmert, om te buigen naar een JA. Zodat ze hun talenten, op welk gebied dan ook, ten volle benutten en een positief leven krijgen.

Geef een reactie