Twijfelen of gewoon…doen?

Je leven zo invullen dat het moeiteloos gaat. Dansen waar de wind je brengt. En ondertussen gewoon doen, wat je te doen hebt. Is dit niet heerlijk?
De stappen in mijn leven brengen me meer rust, vrede, vrijheid. Door vooral stil te zijn en naar binnen te kijken. Stil te zijn om te luisteren naar de ‘eigen’ wijsheid. Ik zoek de antwoorden niet meer buiten mezelf. Dagelijkse meditatie beoefening leidt tot rust en vertrouwen.

‘Ik zal de dorstige geven uit de bron van het water des levens, om niet.
Openb. 21.6 

Ooit kreeg ik post van een christelijke dame die ik trainde, en daar zat een kaartje bij met deze inspirerende tekst. Vertrouwen. Wat is vertrouwen en wat doet het met ons?

Alles is er al

Vertrouwen is weten dat niets jouw kern kan veranderen, verzwakken of versterken. Vertrouwen is weten dat je kern onveranderlijk en eeuwig is en dat er niets is wat dit in gevaar kan brengen. En omdat je kern hetzelfde blijft, kun je net zo goed opstaan en de dingen gaan doen die jou vreugde brengen. Je hebt geen toestemming nodig van de wereld. Waar wacht je nog op?

Maandag 29 mei start een nieuwe reeks Leef je Positieve Leven
9.00-10.00 uur

Ontdek de vrede, de vrijheid, de vreugde en het vertrouwen in jezelf en pak het op!

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Ik ben Samira Ahale en begeleid drukbezette vrouwen en moeders in het maken van keuzes. Ik help ze bewust te worden van hun grenzen en help ze hun eigen ruimte in te nemen. Ik help ze de nee’s, die ze onbewust belemmert, om te buigen naar een JA. Zodat ze hun talenten, op welk gebied dan ook, ten volle benutten en een positief leven krijgen.

Geef een reactie