Tot rust komen doe je zo

Wat een lekker zomers gevoel, ook al is het maandag en gaat de wekker om half zeven. De vogels fluiten volop en wanneer de kinderen naar school zijn, ik geniet van een fikse regenbui.

Ik brand wierook en pak mijn to do boekje en mijn agenda. Vanavond drie groepstrainingen, de dag is voor andere dingen. Genoeg te doen…

Maar ik vergeet iets! Mijn ochtend moment. Een heilig moment voor het tot rust brengen van mijn geest, want ja, die gaat altijd maar door. Ik wil me niet laten leiden door al deze gedachten. Ik werk graag vanuit rust en mijn innerlijke leiding. Dus eerst een moment van stille tijd.

Oefening ‘Tot rust komen doe je zo’

Ga zitten met de enkels gekruist en vouw je handen in mekaar. Leg ze op schoot.
Verleng je wervelkolom en maak ruimte in je borst voor een diepe ademhaling.
Visualiseer je huidige energie niveau. Accepteer je huidige energie niveau.
Voel de energie cirkel vanaf je enkels naar je handen en je kruin. Deze cirkel wordt groter en beweegt van binnenuit naar buiten toe. Het omvat je hele lichaam.

Volg de reis die je adem maakt. Laat bij de uitademing spanning los.
De inademing is het opnemen van energie vanuit je innerlijke bron.
Bij de uitademing laat je spanning los. De volgende affirmatie mag je zachtjes fluisteren of in gedachten herhalen:

‘Ik ben nu hier, en nu, is het goed.’

Begin de week met een positieve mindset

Er starten weer nieuwe reeksen van de laagdrempelige cursus Leef je Positieve Leven. Je leert je geest tot rust te brengen met speelse mindfulness oefeningen. Je krijgt inzicht in gedragspatronen. Je brengt verandering in je leven. Begin de week met een positieve mindset!

Wanneer: Maandag 12 juni
Tijdstip: 9.00-10.00 uur / 20.30-21.30 uur
Aanmelden: info@spiritandmoves.nl

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Ik ben Samira Ahale en begeleid drukbezette vrouwen en moeders in het maken van keuzes. Ik help ze bewust te worden van hun grenzen en help ze hun eigen ruimte in te nemen. Ik help ze de nee’s, die ze onbewust belemmert, om te buigen naar een JA. Zodat ze hun talenten, op welk gebied dan ook, ten volle benutten en een positief leven krijgen.

Geef een reactie