Stop met zoeken en jij zult vinden

Wat je denkt, is niet de waarheid

We denken dagelijks duizenden gedachten en we kunnen daar weinig aan doen. Maar wel iets…
Namelijk, met een beetje goede wil en bewustzijn kunnen we leren zien wat we denken. We kunnen ook leren om te voelen wat het denken met ons doet. We ontdekken dan dat we niet de gedachten zijn en niet de gevoelens. We ervaren het wel als ‘eigen’, net als een arm of een been. Het lijkt zo echt. Maar wat was er voor je begon te denken. Wat is er wanneer je niet denkt?

Toch even zitten

Meditatie is bij jezelf zitten, niet om te vragen, zoals bij gebed, maar om stil te zijn en te luisteren. En kijk naar je gedachten die jouw werkelijkheid scheppen: brengen ze vreugde of angst?

Jouw denken spreidt zich uit in je wereld. Het is een uitstraling die je mee neemt, overal waar je bent. Het trekt gelijksoortige denkers aan, situaties en omstandigheden. Waar verlang jij naar? Stop met zoeken, je zult het niet vinden. Stop, wees stil en luister…het is er reeds. En wanneer je het gevonden hebt, voel het dan. Pak het op, verbind je met je ware erfgoed en..

denk vrede, en ontmoet vrede
denk rust, en ontmoet rust
denk vrijheid, en ontmoet vrijheid
denk rijkdom, en ontmoet rijkdom

Meer in contact met jouw waarheid?
Vrijdag 19 mei workshop ChakrabewustZIJN
Met het Thema Innerlijke kracht en zelfvertrouwen
9.30-11.30 uur / € 39.50 p.p.

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Ik ben Samira Ahale en begeleid drukbezette vrouwen en moeders in het maken van keuzes. Ik help ze bewust te worden van hun grenzen en help ze hun eigen ruimte in te nemen. Ik help ze de nee’s, die ze onbewust belemmert, om te buigen naar een JA. Zodat ze hun talenten, op welk gebied dan ook, ten volle benutten en een positief leven krijgen.

Geef een reactie