Ben jij klaar om de JA van het leven te ontvangen?

Een vreugdedans

Ik laat de slingers deze maand hangen want behalve de mijlpaal van 40 heb ik ook te vieren dat ik mezelf eindelijk schrijfster mag noemen. Mei staat in het teken van de nieuwe geboorte en ik voel me zo blij. Het is prachtig om te zien hoe het begint met een idee. Met een gedachte. Wat is een gedachte toch krachtig, en wat wordt het nog krachtiger, wanneer je haar voedt. Kies jij voor de juiste energie?

Alle grote dingen zijn klein begonnen

Inmiddels kijk ik alweer verder en ervaar ik dat mijn schrijfprojecten reeds een feit zijn. Ik ben schrijfster en ik ga lekker door met schrijven. Naast de praktijk en de groepslessen heb ik hier en daar wat opdrachten en het is zo leuk om bezig te zijn met de dingen waar ik goed in ben. Zo verbonden voel ik mij met mijn Zelf. Het stroomt. Meditatie en dus mijn bewustzijn verruimen helpt mij deze verbinding te maken en de hele dag door mee te nemen. Zo blijf ik in een positieve flow waarbij de dingen moeiteloos gaan.

Eerst naar binnen, dan naar buiten

Vrede, vrijheid en vertrouwen moeten eerst innerlijk gevoeld worden, voor ze in je wereld verschijnen op de verschillende levensgebieden. Maar wanneer we naar binnen gaan, ontdekken we dingen die we in eerste instantie niet willen zien. Toch is dit de stap naar bevrijding en verwezenlijking van jouw Zelf. Kijk naar binnen, en wees niet bang. Het zijn valse zelfbeelden. Jij hoeft echt niet te veranderen, want wie jij bent, is reeds HEEL en COMPLEET. Maak hier weer verbinding mee, zodat wat binnen is, naar buiten mag komen. Zodat je wat innerlijk aanwezig is, in je wereld mag waarnemen. Ben jij klaar om te ontvangen?

De Cursus Leef je Positieve Leven op maandagavond loopt lekker door. Ik huppel zowaar naar huis, zo blij word ik ervan, en zo ook de deelnemers.
Er is vraag naar een ochtend cursus, en die komt er:
Maandag 29 mei om 9.30-10.30 uur;
Lees meer bij Leef je Positieve Leven

O ja…nog 1 plekje op de workshop Chakra BewustZIJN op vrijdag 5 mei
Lees meer…

Liever werken vanuit huis? Download dan nu de Meditatie

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Ik ben Samira Ahale en begeleid drukbezette vrouwen en moeders in het maken van keuzes. Ik help ze bewust te worden van hun grenzen en help ze hun eigen ruimte in te nemen. Ik help ze de nee’s, die ze onbewust belemmert, om te buigen naar een JA. Zodat ze hun talenten, op welk gebied dan ook, ten volle benutten en een positief leven krijgen.

Geef een reactie