Het nieuwe 30! Ik bied jou een moeiteloos en overvloedig leven – Gratis mp3

Niet een lichaam, maar vrij!

Een prettige meditatie om de dag mee te beginnen. Tijdens de sessie ‘Leef je Positieve Leven’ gisteravond ervaren we de identificatie met het lijf en de onvrede die het brengt. Wanneer we ons losmaken hiervan, worden we groter, voelen we vrijheid en krijgen overzicht. We zien het grote geheel en verbreden onze bewustzijnstoestand. Het geeft ons lijfelijk ruimte waardoor de adem beter kan stromen. Spanningen worden minder en verdwijnen tenslotte. We voelen overgave en dit brengt ons in verbinding met het huidig moment.

Cadeautjes voor mijn Zelf

Vandaag ben ik dan 40. Het lichaam is reeds in verandering. Een rimpel hier, een plooi daar. De winter kilo’s (twee teveel) gingen er niet makkelijk af. Een bewust leefpatroon is een must, om in evenwicht te blijven. Dus naar de sauna, naar de kapper, af en toe een maskertje, wat nieuws in de kledingkast en oude spullen weg doen. Afgelopen maanden stonden in het teken van opruimen, om ruimte te maken voor nieuwe dingen. Aandacht voelt goed. Aandacht voedt. Niet alleen op fysiek vlak. Ook geestelijke voeding heb ik nodig. Ik gun mezelf het voltooien van mijn schrijfprojecten. Vandaag rond ik de eerste af. Dit geef ik mijzelf cadeau. Maar ik heb ook een cadeautje voor jou!

Wie je echt bent

Ik wil jou inspireren om vrede, vreugde en vertrouwen te ervaren. Ik wil jou inspireren om moeiteloos en overvloedig te leven. Om vaker bij je innerlijke bron thuis te komen zodat je je kunt voeden met het allerheerlijkste wat er is. Want wanneer jij gevoed wordt, kun je in de wereld van grote betekenis zijn. De wereld heeft behoefte aan vredige mensen. De wereld heeft behoefte aan vertrouwen.

Download de meditatie ‘Wie je echt bent’ als je tot je essentie wil komen. Luister er af toe naar, wanneer je je eenzaam, onzeker of angstig voelt. Wanneer je het niet meer weer. Het is jou gegeven. Ik bied jou een moeiteloos en overvloedig leven.

Mindful Shopping

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Ik ben Samira Ahale en begeleid drukbezette vrouwen en moeders in het maken van keuzes. Ik help ze bewust te worden van hun grenzen en help ze hun eigen ruimte in te nemen. Ik help ze de nee’s, die ze onbewust belemmert, om te buigen naar een JA. Zodat ze hun talenten, op welk gebied dan ook, ten volle benutten en een positief leven krijgen.

Geef een reactie