Valse zelfbeelden loslaten is kiezen voor KRACHT

Het eerste geschenk van de week

Oordelen, verwachtingen, overtuigingen over de ander zijn niet meer een projectie van valse zelfbeelden. Het zijn de verdrongen ikken die we in de buitenwereld tegenkomen. Kiezen voor innerlijk evenwicht is dapper durven zijn. Je moet immers naar binnen toe om je zelfbeeld onder de loep te nemen.Inmiddels ben je gehecht aan dit beeld en regelt het, op een onbewust niveau, een heleboel dingen in je leven. Wil je weer vrede, vrijheid en vertrouwen? Onderzoek je valse zelfbeeld en laat los.

Eigen Schuld?

De valkuil is dat we in schuld komen te zitten als we merken dat we zelf verantwoordelijk zijn geweest voor onze levenssituatie. Gevoelens van schuld en schaamte en gevoelens van slachtofferschap komen aan de oppervlakte. Gevoelens van tekort schieten. Gevoelens van gemis en leegte. Maar er is een oplossing! En dit is de weg van vergeving, waar ik voor gekozen heb.

Het vergevingsproces

Dit is de weg van kijken, aanvaarden, afscheid nemen van onjuiste overtuigingen, en met dagelijkse oefeningen kiezen voor de enige juiste waarneming. We verbinden onszelf weer met wie we werkelijk zijn: Kracht, licht, vrede, vrijheid

We voelen dat onze wezenskern niet veranderen kan, wat de uiterlijke omstandigheden ook zijn. De pijn kan een zegen zijn, die nodigt uit tot zelfonderzoek. Mijn taak is het geworden, blijkbaar, om mensen mee te nemen naar het fijne en veilige thuis van het ware zelf. Want dat is nou eenmaal wat ik doe wanneer ik stop met denken. Wil jij een stuk met mij mee lopen?

Gratis kennismaken met de chakra & mindfulness
Vrijdag 7 april om 9.00uur-11.00 uur
De 8-wekelijkse training start een week later bij voldoende animo.
Deze workshop is vrijblijvend uiteraard.

Verbinden met je innerlijke kracht en doe je liever een workshop?
Zaterdag 22 april om 9.30-11.00 uur geef ik de workshop Groei!

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Ik ben Samira Ahale en begeleid drukbezette vrouwen en moeders in het maken van keuzes. Ik help ze bewust te worden van hun grenzen en help ze hun eigen ruimte in te nemen. Ik help ze de nee’s, die ze onbewust belemmert, om te buigen naar een JA. Zodat ze hun talenten, op welk gebied dan ook, ten volle benutten en een positief leven krijgen.

Geef een reactie