Ruim valse zelfbeelden op en ontvang volmaakt geluk

Volmaakte vreugde

Een ervaringsdeskundige ben ik inmiddels geworden in het opruimen van valse zelfbeelden, die instabiele bouwwerkjes vormen, gemaakt van onjuiste overtuigingen. Het leidt tot bevrijding van die eeuwig durende innerlijke strijd. Het leidt tot ruimte. Het leidt tot mogelijkheden. Het leidt tot een licht en positief leven.

Volmaakt geluk

Het is niet normaal om met verdriet rond te lopen met een zware rugzak. Het is ook niet normaal om wakker te liggen. Het is niet normaal om constant maar te twijfelen. Het is niet normaal om voortdurend onzeker en angstig rond te lopen. Als je iets hiervan herkent, dan wordt het tijd om bij jezelf te gaan zitten en je valse zelfbeeld onder ogen te zien. Dan wordt het tijd om ze los te laten. Vind je zelf ook niet dat het tijd is voor vreugde en volmaakt geluk?

Eerst naar binnen

Je zult het daarbuiten niet vinden. Er zijn geen wereldse wetten die jou verbinden met volmaakt geluk. Ga maar zoeken, je zult niet vinden. Vreugde en volmaakt geluk is reeds aanwezig. Ze zijn er altijd geweest. Deze mooie pakjes liggen op je te wachten. Ze willen worden uitgepakt. Ze willen gezien worden. Door jou en door de rest van de wereld. Ik heb die keuze reeds gemaakt. Ik ben er klaar voor. En jij? Wat doe jij?

Leef een licht en positief leven en kies voor volmaakte vreugde en geluk!

Wat: ‘Dag workshop GROEI!’
Wanneer: donderdag 18 mei van 9.00-16 uur
Waar: De Huiskamer voor Mindfulness
B. Boermalaan 4 – 9765 AP – Paterswolde
Investering: 175,- ex btw – inc lunch
Aanmelden of info: info@spiritandmoves.nl

Vrede zij met jou,
Samira Ahale

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Ik ben Samira Ahale en begeleid drukbezette vrouwen en moeders in het maken van keuzes. Ik help ze bewust te worden van hun grenzen en help ze hun eigen ruimte in te nemen. Ik help ze de nee’s, die ze onbewust belemmert, om te buigen naar een JA. Zodat ze hun talenten, op welk gebied dan ook, ten volle benutten en een positief leven krijgen.

Geef een reactie