Jouw gedachten maken echt verschil!

‘Ach, wat kan ik als mens veranderen aan de ongelijkheid in de wereld? Ik begin dan ook niet met proberen, want wat heeft zo’n queeste voor zin?

Machteloosheid

Toch kunnen jij en ik wel wat doen, zonder actie te voeren, veganist te worden of aan te sluiten bij een politieke partij. Je hoeft het echt niet buiten jezelf te zoeken. Wat jij nu denkt over jezelf en de wereld, heeft wel invloed. Hoe jij de wereld waarneemt, zegt iets over jouw perceptie. En als je in staat bent een bepaalde perceptie in te nemen, dan ben je ook in staat om ergens anders te gaan staan. Dan ben je ook in staat om ANDERS waar te nemen.

Dan ben je in staat om een mooiere wereld te creëren. We hebben altijd de keuze wanneer we geconfronteerd worden met moeilijke dingen. Kiezen we voor de aanval en verdediging en voeren we oorlog, of kiezen we om een stap naar achter te zetten en onze eigen denkgeest te onderzoeken? Datgene wat we zien, is niet meer dan een uiting van ons innerlijk zelfbeeld. Voel je frustratie, irritatie, boosheid, verdriet? Weet dan dat je natuurlijke functie geluk is. Jij bent niet minder liefdevol als een ander en alles is jou gegund en gegeven. Waarom zou jij moeten lijden? En waarom zou jij aan pijn moeten vasthouden? Wat brengt het je behalve dat je dan niet in staat bent om te ontvangen waar jij recht op hebt: liefde, geluk, vertrouwen, verbinding en alle middelen die je nodig hebt om je rol te vervullen…

De regie

Kijk dus naar binnen en onderzoek je denkgeest op onjuiste overtuigingen en negatieve gedachten, want dat zijn niet de gedachten die je wil scheppen in vorm. Dat zijn niet de gedachten die je in de wereld wil brengen. Jouw gedachten zijn de moeite waard om te onderzoeken. Zij zijn immers verantwoordelijk voor de gevangenis waarin je zit. Zij zijn verantwoordelijk voor je innerlijke onvrede en onrust.

Schep geen dingen die je niet wil. Vermijd miscreaties en nog meer ellende. Jij kan wel iets betekenen voor jezelf en de wereld. Dus waar wacht je op?

Een Licht en Positief leven?
Ervaar de workshop Chakra & Mindfulness
Je investering: van 9.00-10.30 uur – € 39,50
Bedrag retour bij inschrijving cursus
Aanmelden: info@spiritandmoves.nl

Vrede zij met jou,
Samira Ahale

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Ik ben Samira Ahale en begeleid drukbezette vrouwen en moeders in het maken van keuzes. Ik help ze bewust te worden van hun grenzen en help ze hun eigen ruimte in te nemen. Ik help ze de nee’s, die ze onbewust belemmert, om te buigen naar een JA. Zodat ze hun talenten, op welk gebied dan ook, ten volle benutten en een positief leven krijgen.

Geef een reactie