Een hart dat geeft, ontvangt

Thuiskomen

Thuis wordt voor je gezorgd. Je krijgt liefde en geborgenheid. Voeding en zorg. Het is fijn om je veilig te voelen en te weten dat er een plek is waar je altijd welkom bent. Dit thuis is in ieder aanwezig en met meditatie, bewustwording en bezinning kunnen we weer in verbinding komen met onze innerlijke bron.

Onze natuurlijke toestand is groei en wel op vier belangrijke niveau’s.

Fysiek: We houden ons lijf in evenwicht door in beweging te zijn. Bewustwording zorgt voor een gezonde lichaamshouding en een gezonde levensstijl.
Mentaal: Door fysiek kracht en souplesse te ontwikkelen, kunnen we op mentaal niveau beter met teleurstellingen omgaan en ontdekken we onze veerkracht.
Geestelijk: We leren afstand te nemen van wie we denken te zijn en krijgen een bredere visie. Dit brengt meer inzicht en als we handelen, kunnen we verandering brengen. We ontdekken onze innerlijke stem.
Spiritueel: We ontdekken dat we een rol hebben in het grote geheel en leren te luisteren naar onze innerlijke leiding. We ontdekken dat we een ervaring zijn in een lichaam waardoor angsten verdwijnen en Volmaakte Liefde overblijft.

De juiste mindset

Wil je de marathon lopen, dan zul je moeten trainen. Je hebt een hardloopschema nodig en een voedingsplan. Liefst een buddy die jou mentaal steunt. Er zijn allerlei zaken die je kunnen helpen je doel te bereiken.

Wil je in contact komen met je innerlijke bron en overvloed op verschillende levensgebieden ervaren? Dan is dagelijkse meditatie is een must. Elke dag zo’n 15 minuten van je tijd. Het liefst twee keer op een dag, ’s morgens en ’s avonds.

Maar je hoeft het niet alleen te doen. Deze meditatie gebruik ik in coaching, cursussen en workshops en ik zie de werking van de wet in de praktijk: wat je geeft, is wat je ontvangt. Bereik sneller je doel, je hoeft het niet alleen te doen.

De juiste mindset voor het creëren van overvloed in je leven
Nu te koop in Mindful Shopping

Als je me laat weten hoe de meditatie jou geholpen heeft, dan ontvang je de volgende meditatie GRATIS, waarbij je mag kiezen uit verschillende thema’s.

Een hart dat geeft, ontvangt
Tao Te Ching

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Ik ben Samira Ahale en begeleid drukbezette vrouwen en moeders in het maken van keuzes. Ik help ze bewust te worden van hun grenzen en help ze hun eigen ruimte in te nemen. Ik help ze de nee’s, die ze onbewust belemmert, om te buigen naar een JA. Zodat ze hun talenten, op welk gebied dan ook, ten volle benutten en een positief leven krijgen.

Geef een reactie