Bereik een overvloedig en positief leven!

Bereik een overvloedig en positief leven door het verruimen van je bewustzijn. Door je te ontwikkelen op mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel niveau.


We willen een goede gezondheid, voldoende geld, voldoening in ons werk en de partner van ons dromen. We willen lekker in ons vel zitten, het juiste gewicht hebben en er enigszins leuk uit zien. Herkenbaar, niet? Maar wat willen we nou echt? Waar verlangen we echt naar?

Het onderliggend verlangen

Het liefst willen we innerlijke vrede, vrijheid en vreugde. We willen onze kinderen alle kansen geven om zich te ontwikkelen en zodat ze een mooi leven krijgen. Maar zolang we verlangen, zeggen we eigenlijk dat we leven in een tekort: ‘Het is er nog niet’.  Maar dat is onjuist en het is belangrijk om deze onjuiste overtuiging ten eerste: te ZIEN en ten tweede: te VERANDEREN.

Ontvangen gebeurt terwijl je geeft. Er is een factor tijd zoals we die kennen. Je moet nu in staat zijn te geven zoals je ontvangt. Je moet nu al voelen dat het er is. Want het is er al!!!

Onderzoek het: Als je ontvangt, betekent dat iets of iemand jou iets gegeven heeft, op hetzelfde moment!!! Als je geeft, dan betekent het dat iets of iemand ontvangt. Geven en ontvangen is hetzelfde als ontvangen en geven en gebeurt TEGELIJKERTIJD! Als je dus iets naar je toe wil trekken, dan moet je uitstralen dat het er is. Dat je het al hebt. Overvloed is een innerlijke toestand, net als vrede, vrijheid en vreugde. Moet je dan doen alsof?

De universele wet van Aantrekking

Je verbinden met het hier en nu, brengt je de oplossing. Kijk eens om je heen en kijk naar datgene wat je tot nu toe gemanifesteerd hebt. Gewoon door je zelf te zijn! De fijne relaties, de mooie momenten, de middelen en de werk ervaringen. Er is heel veel om dankbaar voor te zijn. En dankbaarheid oogst nog meer dankbaarheid. Het universum is gul als je oog hebt voor de overvloed ervan. Want er is genoeg voor iedereen. Niemand zou moeten lijden. En vanaf nu, hoeft het ook niet. Verruim je bewustzijn en geef het universum jouw liefde, jouw dankbaarheid en jouw aandacht en doe dit nu: op mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel niveau.

Werk op al deze gebieden die elkaar versterken. Een gezonde geest in een gezond lijf. Beweeg, lees, voel en ontwikkel jezelf. Kies voor een brede visie en breng je leven in evenwicht. Zo binnen, zo buiten. In de workshops GROEI! maar ook in de Chakra & Mindfulness of individuele coaching. Onderzoek en leer wat GEVEN en ONTVANGEN werkelijk is:

Ontdek op deze 4 niveaus jouw vermogen om te ontvangen
Vrijdag 22 april 2017 van 9.30-11.30 uur
Workshop Chakra & Mindfulness
Kosten: 39.50 p.p./ info@spiritandmoves.nl

Schrijf je je in, dan wordt de € 39,50  in mindering gebracht van de 8-wekelijkse cursus op vrijdagochtend.
Deze cursus heeft nu 1 aanmelding en we starten zo gauw er nog 2 aanmeldingen volgen. Vooralsnog wekelijks een workshop op vrijdagochtend.

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Ik ben Samira Ahale en begeleid drukbezette vrouwen en moeders in het maken van keuzes. Ik help ze bewust te worden van hun grenzen en help ze hun eigen ruimte in te nemen. Ik help ze de nee’s, die ze onbewust belemmert, om te buigen naar een JA. Zodat ze hun talenten, op welk gebied dan ook, ten volle benutten en een positief leven krijgen.

Geef een reactie