Het bloemenveld

Het bloemenveld

De cursus Leef je Positieve leven is maandag van start gegaan en wat ben ik dankbaar met de cursisten. Het is echt super vet tof leuk plezant om te werken met vergeving. Ja want dat is waar het uiteindelijk om draait. Vergeving biedt alle ruimte voor een positief leven. Maar daar moet je klaar voor zijn. Je moet bereid zijn om naar binnen te gaan. Je moet bereid zijn om te ZIEN. 

Het Vergevingsproces

Word je bewust van je innerlijke gemoedstoestand, m.b.t. bepaalde personen en situaties in je leven. Voel de emotie die door je lijf gaat. Je gevoelens willen jou iets vertellen. Neem elke dag de tijd om even naar binnen te kijken. Wees niet bang, want achter de pijn ligt het wonder op je te wachten. Het wonder van de vergeving.

Mindfulness oefening: Het bloemenveld

Deze week sluit ik elke pilates groep af met de bloemenveld-meditatie. Ik deel het graag met jou:

Adem in en uit en visualiseer dat je een bloemenveld in loopt.
Neem de tijd om stap voor stap te zetten. Met elke uitademing laat je de wereld achter je.
Neem plaats op een stoel, bank of op de grond in het prachtige veld. Kijk om je heen.
Welke kleuren zie je? Welke bloemen? Zijn er insecten?
Kijk naar de hemel, kijk naar de zon of maan. Het licht en de warmte komen je tegemoet.
Adem in en uit en zeg: ‘ik ben thuis gekomen.’

Je bent niet alleen. Je innerlijke gids loopt altijd met je mee. Het is God die in jou spreekt. Je ware Zelf. Je leraar. Je wijze ik. Die weet wat de bedoeling is, daar in die buitenwereld. En die helpt jou bij elke stap. Je mag je ontspannen en al je zorgen aan het licht geven.
Adem in en uit en zeg: ‘Er is niets wat mijn innerlijke vrede vandaag verstoren kan.

Noteer in je agenda: vrijdag 7 april om 9 uur GRATIS kennis maken met Chakra’s.
Met allerlei oefeningen, dus je gaat met een stuk inzicht naar huis!
De Chakra & Mindfulness 8-weekse start vrijdag 14 april.

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Ik ben Samira Ahale en begeleid drukbezette vrouwen en moeders in het maken van keuzes. Ik help ze bewust te worden van hun grenzen en help ze hun eigen ruimte in te nemen. Ik help ze de nee’s, die ze onbewust belemmert, om te buigen naar een JA. Zodat ze hun talenten, op welk gebied dan ook, ten volle benutten en een positief leven krijgen.

Geef een reactie