Een andere spiegel, 101 dagen challenge

We groeien dankzij spiegels. We leren uit onze relaties. Innerlijke groei en verbinding gaan samen. En laat verbinding nu het allerhoogste goed zijn.

Waarneming

Mindfulness is hier het ultieme middel voor. Op verschillende niveau’s kun je leren waarnemen. Zo heb je het gebied van de verbeeldingskracht en intuïtie. Het 3-de oog Chakra helpt je te Zien en dus ware visie te ontwikkelen over wie je bent en wat je levenstaak is. Innerlijke conflicten verdwijnen wanneer je je kunt overgeven aan de stroom van het leven, en voldoening kunt halen uit je dagdagelijkse bezigheden. Welke deze ook zijn.

Hier & Nu

Ik mediteer niet om mij gelukkig te voelen. Ik doe het mij herinnert aan mijn compleetheid. Ik ben niet meer Samira. Ik ben. Wanneer ik in mijn lichaam land, voel ik me groot. Voel ik ruimte. Voel ik me verbonden met de kracht van het ZIJN.

Zelf doen

Er zijn eigenlijk geen woorden voor. Je kunt het beter zelf ervaren.

Bij de laagdrempelige cursus Leef je Positieve Leven bijvoorbeeld. Er zijn twee inschrijvingen en daarom start ik, in plaats van maandag 20 maart, maandag 27 maart om 20.30 uur. Er is interesse voor een cursus overdag. Mocht dat iets voor jou zijn, laat het weten en wie weet kunnen we dit organiseren.

Noteer ook vrijdag 7 april in je agenda. Ontdek wat Chakra’s voor je kunnen betekenen. Ik geef een gratis introductie workshop van de cursus Chakra & Mindfulness.

101dagenchallenge.nl

In 101 dagen wil ik mijn boek over chakra’s en mindfulness klaar hebben. En wil ik mijn andere boek, mijn persoonlijk verhaal, voor een groot deel concreet hebben. Dit betekent elke dag bezig zijn met mijn vak. Het is fijn om een doel te hebben, en het is fijn, om niet alleen te zijn. Daarom wil ik Ronald, de initiatiefnemer van de 101 dagen challenge, graag helpen op zijn reis naar evenwicht. Als mental coach zal ik mee kijken naar de hindernissen die hij ondervindt. Farina van Slankvoorjou, met wie ik het Lente Boost programma heb opgezet, zal hem bijstaan op gebied van voeding en leefstijl. Heb jij ook een doel en wil je iets veranderen in je leven, deel dan je challenge op zijn website. Samen is leuker!

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Ik ben Samira Ahale en begeleid drukbezette vrouwen en moeders in het maken van keuzes. Ik help ze bewust te worden van hun grenzen en help ze hun eigen ruimte in te nemen. Ik help ze de nee’s, die ze onbewust belemmert, om te buigen naar een JA. Zodat ze hun talenten, op welk gebied dan ook, ten volle benutten en een positief leven krijgen.

Geef een reactie