Creatief visualiseren

De week is begonnen en na een aantal zorgtaken, neem ik me voor om te doen wat ik te doen heb. Dat is eerst bij mezelf zitten en mijn gedachten de vrije loop laten. Mijzelf de aandacht geven en de ruimte om te zijn, zonder iets te doen. Mijn schriftje ligt open op tafel. Af en toe krabbel ik een woord, zin of vraag neer. Wanneer mijn hoofd leeg is, ontstaat er ruimte. Ruimte voor creativiteit.

De zingende oude man

Een oude man rijdt met een hoge snelheid op zijn mobiel voorbij. Ik heb de ramen op een kier en hoor hem luidkeels zingen. De man woont in de buurt en noemt mij altijd mopje of lekkere meid. Hij zal tegen de 80 jaar zijn, of ouder, ik heb geen idee. ‘Grappig’, mompel ik met een zacht gegrinnik en ik pak mijn laptop. Ik heb nog even de tijd, voor ik de deur uitga naar mijn eerste afspraak. Ik heb zin om te schrijven.

Leef je Positieve Leven

start maandag 27 maart om 20.30 uur. Inmiddels zijn er enkele aanmeldingen binnen gedruppeld. Maar er is nog plek. Stuur mij een mailtje (info@spiritandmoves.nl) en ik stuur je de informatie toe.

Een cadeautje voor je Zelf

‘Ik ben bereid om vandaag, wat de dag ook brengt, mezelf op te zoeken. Mezelf af te vragen terwijl ik een Adem Pauze neem: Hoe gaat het nu met mij? Ik zal het antwoord niet bedenken. Slechts de vraag stellen. Telkens weer. En ik maak nu al een afspraak met mijn Zelf, om, wanneer de dag voorbij is, thuis te komen. Ik zal met volle aandacht en interesse dezelfde vraag stellen, terwijl ik de voorbije momenten, handelingen en gevoelens, aanschouw.’

 


Geef een reactie