De basis van vertrouwen ligt in je Zelf

De cursus Chakra & Mindfulness op een mooie manier afgesloten vanmorgen Met oefeningen voor elke chakra, die staat voor het grondrecht op een bepaald levensgebied. Van het recht om te Zijn, je fundament, je wortels, tot het Recht om te Weten, het contact met je ware Zelf. Ik was dan ook vroeg wakker om een paleo taartje te bakken en de certificaten klaar te leggen. Het werd een mooie afsluiting, met nieuwe inzichten en keuzes. Keuzes voor meer ruimte in het leven. Ruimte voor mooie dingen.

Je eerste grondrecht

De 7 levensgebieden, waar deze basis chakra’s voor staan, worden in deze laatste stap naast mekaar gelegd middels een intuïtieve tekening. Het is teveel om ons op alle levensgebieden te richten en daarom maken we keuzes.

Welk levensgebied kan nu je aandacht gebruiken en hoe ga je dit doen? Zo staat je eerste chakra voor je fundament. Je basis waar je je veilig hoort te voelen. Is er in het verleden iets gebeurd waardoor je dit recht nooit hebt opgepakt?

Nieuwe reeks Innerlijk in evenwicht met Chakra & Mindfulness

Geef je op voor de GRATIS kennismakingsochtend ‘Innerlijk in Evenwicht met Chakra & Mindfulness’ op Vrijdag 7 april van 9 tot 11 uur. Ik heb nog plek voor 2 dames. De cursus start op 14 april (of eventueel een week later – in onderling overleg met de deelnemers)
info@spiritandmoves.nl 

De wortel van de mens

Hoe is het met jouw bodem, jouw basis? Hoe is het met jouw darmen, jouw wortels?
Hebben ze extra aandacht en zorg nodig? Wil je meer weten, voelen en ervaren over je darmen?
Puur Lijf en Leven organiseert onderstaande drieluik:

WIJS MET JE DARMEN gegeven door Esther Johannink – info@puurlijfenleven.nl

Workshop 1: Vertering: opnemen en loslaten – za 1 april
Workshop 2: Wat voedt en ondersteunt je darmen? – za 13 mei
Workshop 3: Emoties en Stress in relatie tot je darmen – za 10 juni

Geplaatst in Blog permalink

Over Samira Ahale

Ik ben Samira Ahale en begeleid drukbezette vrouwen en moeders in het maken van keuzes. Ik help ze bewust te worden van hun grenzen en help ze hun eigen ruimte in te nemen. Ik help ze de nee’s, die ze onbewust belemmert, om te buigen naar een JA. Zodat ze hun talenten, op welk gebied dan ook, ten volle benutten en een positief leven krijgen.

Geef een reactie