Het JUISTE ritme is de dingen oppakken wanneer ze langskomen

Het is maandag en misschien ben je al op weg naar het werk en naar de dingen die vandaag moeten gebeuren. Van opgave naar opgave, van taak naar taak. Daar in de buitenwereld moet je je ding doen. De wekker gaat en het brein werkt op volle toeren om zich te wijten aan dat wat er moet gebeuren. Soms loopt het brein al ver vooruit. Stop! Hoe voel je je? Neem ook, en vooral op maandagochtend, de tijd om te voelen voor jij en je brein beginnen met rennen en vliegen.

SAARA

Stop – Adem in – Aandacht geven – Ruimte maken – Activiteit hervatten.

Precies waar je moet zijn

Onvrede, onrust en ongeduld. Het zijn gevoelens die op een diepere laag de lichamelijke balans verstoren. Stress begint zich op te bouwen en zonder bewustzijn, krijgt het de ruimte om te groeien tot het uitbarst. In nog meer fysieke ongemakken, of tijdens een vergadering op het werk waardoor je ‘net’ de verkeerde dingen zegt. Laat het niet gebeuren en stop wat vaker vandaag. Ga niet gehaast en gejaagd door het leven. Je bent precies waar je moet zijn. Als je vertraagt en je maakt verbinding met de levensenergie van het huidig moment, dan zul je zien dat alles zijn ritme heeft. De JUISTE momenten zijn er voor de JUISTE dingen. Heb geduld.

Wat is JA zeggen?

In alle coaching en cursussen die ik verzorg staat het ikgrensbewustzijn centraal, geïnspireerd door Nick Blaser, de man van de TUIN – metafoor, voor de cursisten en clienten die bij me komen, een vertrouwd begrip. Duidelijke grenzen hebben is WETEN wat van jou is en wat van de ander is. Je kunt je eigen levenstaken prima aan. Maar vaak is onze ruimte vervuild met dat wat anderen erin hebben gegooid of achtergelaten.

Overtuigingen die generaties lang worden doorgegeven. Angsten en verwachtingen. Hoe kun je weten wie je bent als je geen idee hebt hoe jouw innerlijke ruimte eruit ziet? Ik nodig je uit je innerlijke ruimte te leren kennen. Ik nodig je uit om erop te vertrouwen dat alles een JUISTE ritme heeft, een JUISTE tijd en een JUIST moment.

Maandag 13 maart start een nieuwe 8-weekse training
LEEF JE POSITIEVE LEVEN – info@spiritandmoves.nl


Geef een reactie