GROEI!

Je leven ten volle leven en alles eruit halen wat erin zit, op welk niveau ook. Zodat je datgene kunt doen wat jou zelf en de ander dient. En voldoening kunt beleven en leven. Een vervuld leven kunt leiden. En dit door meditatie?

Stop met zoeken

Ik heb lang gezocht en af en toe verdwaal ik in het zoeken en god, wat is dat vermoeiend. Wat ben ik dan blij dat ik met meditatie de verbinding kan maken met de juist gerichte denkgeest, zoals de Cursus in Wonderen beschrijft, en ik mij weer kan verbinden met de vrede, vrijheid en vertrouwen in mijn Zelf.

Ik weet het niet

Dus wanneer ik verdwaal in het ego bewustzijn, wat mij slechts nep-vrede brengt, weet ik dat het tijd is om te stoppen met zoeken en simpelweg, bij mezelf moet gaan zitten. Ik geef mezelf de toestemming om te voelen wat er gevoeld wil worden. Ik geef toe dat ik het niet weet.

Van meditatie is reeds bewezen dat het de gezondheid bevordert, en burn-out klachten voorkomt en vermindert en een heleboel meer. Met meditatie leer je de waarnemer te worden van gedachten en gevoelens. Je leert stress pieken te herkennen en te voorkomen. Je leert te zien wat je hindert om jezelf te zijn. Maar je doet nog veel meer als dit.

Vind en GROEI!

Met meditatie verruim je je bewustzijn. Je leert niet alleen de waarnemer te zijn, maar je leert ook vanuit verschillende posities te kijken waardoor je een ander perspectief krijgt. Hier ligt de basis voor creativiteit. Je open mind brengt de mogelijkheden in beeld. Je leest en herkent de boodschappen die langskomen. Je bent er klaar voor om de juiste mensen te ontmoeten die je kunnen helpen je levenstaak te volbrengen. Terwijl jij groeit, groeit de ander. Ervaar het zelf!


Leef je Positieve Leven start maandag 11 maart om 20.15 uur

Chakra & Mindfulness start vrijdag 7 april om 9.30 uur

GROEI! workshop elke eerste vrijdag van de maand!

Of boek een intake voor slechts 35,- via info@spiritandmoves.nl

Vrede zij met jou! Samira Ahale


Geef een reactie