Zelf-Regie

‘Wat mij vooral is bijgebleven is het opzoeken van je eigen plekje, door af te dalen in je buik en daar heerlijk te liggen/zitten/staan en je te concentreren op je ademhaling. Gedachten mogen er zijn, die gaan voorbij en hebben niets betekenen. Wat ik mooi vond was de “koffie”meditatie, onder het genot van de geluiden en de geur van de “pruttel koffie” stil te zijn.’ aldus een deelneemster.

Naar binnen

Is het tijd voor zelfonderzoek? En wil je jezelf een beetje beter leren kennen? Wil je vriendschap sluiten met je zelf? Zodat je happy door het leven gaat, met vrede, vrijheid en vertrouwen?

Thuis zijn in jezelf, innerlijk evenwicht vinden, balans in je leven en stabiliteit.  Het is een hele reis. Een proces. Door het onderzoeken van je chakra’s, wordt de reis kleurrijk. Je leert ten eerste je eigen ruimte creëren. In die ruimte kun je onderzoeken hoe het zit met je basis rechten. Basis rechten?

Ja, ik BEN

Voor een plant een mooie plant wordt, is er een zaadje in vruchtbare grond. Dit zaadje wortelt zich en legt de basis voor een nieuwe toekomst. In deze training leer je vanaf de basis naar boven te werken. Elke week behandel je je geboorte recht. Het recht om te zijn bijvoorbeeld. Het recht om het goed te hebben. Het recht om het echte geluk te vinden. Klinkt misschien normaal, maar als je echt eerlijk bent, dan zul je merken dat er vaak overtuigingen, diep van binnen, het tegengestelde beweren. Ze zijn er neergelegd, onbewust, door je ouders, hun ouders, enz. Maar jij bent nu groot. Jij kunt nu kiezen.

Ik mediteer nog (bijna) dagelijks, het geeft mij rust en ontspanning en vertrouwen om door te gaan. Ik denk nog regelmatig aan de Chakra training. Het samen ervaren en bewust worden is zo krachtig. Ik vond het fijn ervaring met elkaar te delen, in verbinding met elkaar. Jouw zachte en liefdevolle begeleiding zorgden voor inzicht en inspiratie. 

Leer in deze training de verantwoordelijk te nemen. Ontdek je eigen ruimte en pak je rechten op. Leef ze! En je zult zien, jij wordt leuker voor jezelf. Jij wordt leuker voor anderen. De wereld om je heen wordt leuker. En dit, met elke week een stap.

3 februari

Ik start met 3 aanmeldingen. Op dit moment heb ik twee inschrijvingen. Ik zou het erg leuk vinden als je deze blog deelt op social media, of deelt met iemand waarvan jij denkt..he, dat vindt zij vast wel leuk. Alvast mijn hartelijke dank.

Kennismakingsworkshops Chakra & Mindfulness
Vrijdag 27 januari van 9.00-10.30 uur

de 8-weekse cursus Chakra & Mindfulness

Vrijdag 3 februari 2017

de 8-weekse cursus Leef je Positieve Leven
De lente reeks start maandag 13 maart 2017

 


Geef een reactie