Vraag om niets

Bidden is niet vragen of smeken. Dit zou betekenen dat je nietig bent en afhankelijk bent van wat buiten je ligt. Dit zou betekenen dat je geloof hecht aan kleinheid en afscheiding. Aan alleen zijn. Er alleen voor staan. Maar wat is bidden dan wel? En waarom is het dagelijkse gebed zo belangrijk voor ons?

De verbinding

Wanneer we bidden, maken we verbinding met ons hogere ik. Dat deel van onszelf wat ons leidt en waarop we blindelings mogen vertrouwen. Dat deel is niet afgescheiden want JIJ bent niet alleen. Wanneer we bidden, luisteren we naar deze onuitputtelijke bron van wijsheid. Wanneer we bidden, stoppen we met denken. Laat het ego het denkwerk doen. We kunnen onze angsten, twijfels en onzekerheid zien voor wat ze zijn. Doe de moeite om verbinding te maken met je ware zelf. Ga voorbij je gedachten. Want jij en ik zijn 1. Ja, dat zijn wij.

Elke vrijdagmiddag van 13.30-14.45 uur
Mindful Workshop Leef je Positieve Leven.

Kennismakingsworkshops Chakra & Mindfulness
Vrijdag 13 en 27 januari van 9.00-10.30 uur

de 8-weekse cursus Chakra & Mindfulness

Vrijdag 3 februari 2017
Er is nog plek voor 2 deelnemers.

de 8-weekse cursus Leef je Positieve Leven
9 januari gestart – inschrijven voor lente reeks?


Geef een reactie