Vraag het!

Soms vergis ik mij. Dan verdwaal ik in het doolhof van mijn gedachten en ego-doelen. Vooral wanneer ik het druk heb gehad en mijn structuur en vaste ritme door omstandigheden is onderbroken. Ik neem bewust mijn moment om naar binnen te keren zodat ik mijzelf kan verbinden met werkelijke visie. Los van ego-doelen, waarvan mijn ervaring mij leert dat deze mij telkens weer onvrede brengen.

Stop

In plaats van mijn zekerheden in mijn uiterlijke wereld te zoeken, stop ik met zoeken. Ik zoek de stilte op in mij zelf. Ik zoek de stem op van mijn hogere zelf. De stem voorbij de drukte, de angst en de onzekerheid. Want dat is wel wat mijn ego doelen mij brengen…angst en onzekerheid. Ik voel het in mijn lijf als spanning in mijn schouders, in mijn ademhaling. Deadline voor mijn boek, uitgever, omzet doelen. Maar ook privé, een goede moeder zijn, mijn kinderen al het goede geven…en zo gaat het maar door… Herkenbaar?

Vraag het

Dagelijkse meditatie helpt de verbinding te maken met wie we werkelijk zijn. Iets groters dan de personage die we spelen. We worden iemand die toekijkt naar het speelveld van het leven. Deze verbinding verruimt het bewustzijn. Het maakt dat werkelijke visie mogelijk wordt. We stijgen boven onszelf uit, naar de diepere wijsheid in onszelf. Om bij die onmetelijke bron te komen, moeten we bereid zijn onze ego-gedachten te zien en los te laten. ‘OP’ te geven. Daar voorbij te kijken. Met een open denkgeest.

Het is er al

In plaats van ons te richten op de buitenwereld, maken we de verbinding met wie we werkelijk zijn. En dat wat we willen ZIEN, kunnen we in onze buitenwereld neerzetten. Wat wil jij zien?

Agenda:
– De Stilte Spreekt – maandag 18.30 – 20.00 uur
– Leef je Positieve Leven – maandag 20.15 – 21.30 uur
Chakra & Mindfulness – vrijdag 3 februari 9.30-11.30 uur
– Mindful workshops – eerste vrijdag vd maand 13.30 uur
Opgave/informatie: info@spiritandmoves.nl


Geef een reactie