Een geslaagde dag

Mindful Monday 9 januari 2017. De eerste werk- en schooldag na de kerstvakantie begint met een wekker die een uur te laat af gaat. Na de eerste paniek loopt alles toch in een flow. Er was tijd voor alles. Het ging haast vlotter omdat er geen tijd te verknoeien was. Niemand kwam te laat op school, en ik deed gewoon mijn ding.

Balans

Eerst een to do lijst opstellen. Orde in de chaos, want..het is zo druk in mijn hoofd. Dan even zitten en voelen wat ik voel. Van onrust, naar vrede. Ik kies voor de balans tussen dat wat moet gebeuren en datgene wat plezier brengt. Uiteindelijk brengt datgene wat moet gebeuren, ook plezier. Een opgeruimd huis en dingen afwerken, geeft een succes gevoel. Dus ga ik na enkele huishoudelijke en administratieve klusjes, met een vriendin, lekker wandelen. Ik voel me rijk! Na de wandeling is het een combinatie van mediteren en helder schrijven aan mijn boek. Zonder censuur. Ik voel me happy. En dan een kind wat na school thuis komt met de woorden: ‘Mam, ik vond het vandaag een geslaagde dag!’. Als ik, na de eerste bijeenkomst van de cursus Leef je Positieve Leven, thuis ben, krabbel ik in mijn schriftje, terwijl ik aan mijn kind denk:

Het is waar. Het is inderdaad een geslaagde dag!

Positief Leven?

Kennismakingsworkshops Chakra & Mindfulness
Vrijdag 13 en 27 januari van 9.00-10.30 uur

Mindful Workshop Leef je Positieve Leven
Vrijdag 13 januari 13.30-14.45 uur

de 8-weekse cursus Chakra & Mindfulness

Vrijdag 3 februari 2017
Er is nog plek voor 2 deelnemers.

de 8-weekse cursus Leef je Positieve Leven
Vandaag gestart – inschrijven voor lente reeks?


Geef een reactie