H-Eerlijk Leven

20161218_122008

Ik kan er over schrijven en praten. Ik kan het onderwijzen in De Huiskamer voor Mindfulness. Of beter gezegd: ik schrijf en praat haast over niets anders. Ik geef er trainingen in. Het is mijn werk. Mijn leven. Maar het aller- aller- allerliefst…LEEF ik het! Laat ik alles los en ga ik spelen. En leef ik een H-Eerlijk Leven.

Lekker spelen

Gisteravond sluiten we de cursus af met een systeem opstelling. Het brengt emotie naar de oppervlakte. Deze mag gezien worden. Er ontstaat helderheid. En ruimte. In alle H-eerlijkheid.

De nieuwe reeksen Leef je Positieve Leven starten 9 januari en 13 maart 2017. Ik wens jou een h-eerlijke avond!

Over Samira Ahale

Ik ben Samira Ahale en begeleid drukbezette vrouwen en moeders in het maken van keuzes. Ik help ze bewust te worden van hun grenzen en help ze hun eigen ruimte in te nemen. Ik help ze de nee’s, die ze onbewust belemmert, om te buigen naar een JA. Zodat ze hun talenten, op welk gebied dan ook, ten volle benutten en een positief leven krijgen.

Geef een reactie