Taartbakdag

20161125_160437Na het bezoeken van de Rodin tentoonstelling in het Groninger Museum, volgt een lekker etentje bij de Italiaan en een avond borrelen bij de 3 Uiltjes. Gezellig met de kunstliefhebbers van Hestia. Ik lig pas om twee uur in bed en vanmorgen ben ik vroeg wakker. Hardlopen wil ik, maar het is zo koud! Eerst de taarten maar bakken voor de verjaardag van mijn dochter. ‘Misschien kan ik ergens tussendoor even het bos in.’, bedenk ik terwijl ik uit bed stap. De kinderen waren even een nachtje logeren en komen vroeg terug.

20161126_215245We beginnen meteen met de appeltaarten. De hele dag staat in het teken van taarten bakken en de voorbereidingen voor haar verjaardag. En dat is morgen! Daarom gaat de Moodcamp morgen niet door en kun je lekker in je bed blijven liggen.

De volgende oneven week zal de Moodcamp ook niet doorgaan. Van Sint heb ik begrepen dat er plannen zijn. Welke deze zijn..dat moet ik nog even afwachten op pakjesavond. In ieder geval moest ik het weekend waarin de Moodcamp valt, vrijhouden. Het gaat dan om zondag 11 december. Dus tot de volgende maar weer! Ik hou je op de hoogte. Fijn weekend en tot Mindful Monday!


Geef een reactie