Leef je Positieve Leven – workshops in december

20161129_174853

Om vrede in de wereld te hebben, moeten de volken in vrede leven. Om tussen de volken vrede te hebben, moeten de steden niet tegen elkaar opstaan. Om vrede in de steden te hebben, moeten de buren elkaar verstaan. Om vrede tussen de buren te hebben, moet er vrede heersen in huis. Om thuis vrede te hebben, moet je hem vinden in je eigen hart. ‘

Lao-Tze

Er is een verlangen naar vrede. Een diepe innerlijke vrede. Het hoofd is vol, het lijf reageert met spanning en stress. De ratio bedenkt dat het stom is om in een stoel te zitten mediteren, terwijl er nog zoveel te doen is. Toch is dit de hoofdzaak. Tijd nemen om bij jezelf te zijn. Je hart te onderzoeken. En het licht aansteken, zodat de duisternis verdwijnt. En de vrede zichtbaar wordt.

Nee zeggen

Kiezen voor jezelf is JA zeggen tegen jezelf. Dat betekent dat je veel nee’s zult moeten verkopen. Nee zeggen tegen datgene wat jou niet meer dient. Het betekent geblokkeerde energie vrijmaken zodat het weer gaat stromen. Het betekent dat je verbinding maakt met je levensenergie zodat je een moeiteloos leven leidt. Alle nee’s tegen de dingen die jouw ruimte kleiner maken, waardoor je weerstand ervaart om bij jezelf naar binnen te kijken. Alle nee’s maken dat je JA zegt. Ja tegen het leven.

Opgeven van conflicten

Conflicten kosten tijd en energie. Tijd omdat je niet doet wat je te doen hebt. Omdat je dingen uitstelt. En energie omdat het je energie systeem blokkeert. De natuurlijke cyclische beweging van geven en ontvangen wordt verstoord. Je wil ontvangen, maar dat lukt niet. Omdat je in de apathie terecht komt en geven vanuit een zuivere intentie, aan jezelf, aan de ander, aan de wereld, even niet meer lukt.

Leer in deze 3-luik ruimte maken en ruim je innerlijke conflicten op, leer nee zeggen en ontvang de grote JA van het leven. Wat wil je in 2016 nog achterlaten, zodat je ‘lichter’ en ‘vrediger’ 2017 kunt verwelkomen? We gaan werken met grensvisualisaties, intuitief tekenen, mindfulness en meer.

3-luik Mindful workshop

Wanneer: vrijdag 9, 16 en 23 december 2016
Tijdstip: 13.30 – 14.45 uur
Waar: De Huiskamer voor Mindfulness
Kosten: 50,- p.p./3-luik of 20,- los.
De workshops gaan door als er minimaal 4 deelnemers zijn
dus zegt het voort!
Aanmelden: info@spiritandmoves.nl

 

logo bord vierkant groot


Geef een reactie