14/11 een nieuwe toekomst

20161111_140538Gedachten zijn gekleurd. Ze gaan over de momenten die voorbij zijn: het nabije verleden, het verre verleden. De gedachten die wij denken, brengen het verleden in het hier & nu. En dus scheppen we wederom het verleden. Wat jij denkt, is wat jij schept. Wat jij zaait, is wat jij oogst. Wil jij een toekomst die van het verleden verschilt?

Ik zoek een toekomst die van het verleden verschilt.

Een les uit de Cursus in Wonderen. Verander de gedachten die je nu uitzendt. Een gedachte is energie en wil worden omgezet in vorm. Een gedachte leidt tot handelen. Neem afscheid van je gedachten en kies voor een nieuwe start, met een juist gerichte denkgeest zodat de juiste handelingen ontstaan.

14 november Supermaan

Deze keer mogen we genieten van een bijzondere maan. De supermaan staat dichter bij de aarde waardoor hij wel 14 procent groter lijkt en vele malen helderder. Ik mediteer graag in deze dagen en maak mijn geest vrij van het verleden, zodat ik kan kiezen voor een nieuwe toekomst. Een toekomst die van het verleden verschilt.  De energie van de volle maan werkt in op lichaam en geest. Ook morgen, 13 november, kun je deze kracht ten positieve benutten tijdens de Moodcamp. We starten om 9.30 uur bij de Onlanderij.

14 november Workshop Creatieve Visualisatie: een nieuwe toekomst 

Maandag 14 november geef ik in De Huiskamer voor Mindfulness de workshop Creatieve Visualisatie. Voor ieder die een toekomst wil die van het verleden verschilt. Het gaat om visie, werkelijke verandering, overgave en bevrijding. Het gaat om het leven van een positief leven. Dat pad bewandel ik en ik neem jou graag mee. Er is plek voor 5 a 6 personen. Mannen zijn ook welkom.

Tijdstip: 9.30-11.30 uur
Kosten: € 25 p.p. incl hapje en drankje
Aanmelden: info@spiritandmoves.nl


Geef een reactie