Een moeiteloos leven

20161024_081932Je eigen weg

Er is maar 1 weg die je kunt volgen. Deze weg is uniek. Hij is niet beter als een andere weg, en hij is ook niet minder goed. Het is PRECIES de weg die jij nodig hebt om uiteindelijk, bij je Zelf thuis te komen. Dat Zelf is een plek waar vrede, vrijheid en vertrouwen onvoorwaardelijk en overvloedig aanwezig zijn.

Moeiteloos

Dat je je weg aflegt, staat vast. Hoe je dit doet, is een keuze. De weg blijft de weg. Opmerkzaamheid is de basis voor een bewust leven. Hoe leg jij je weg af? Overleven, leven, of glijdt je moeiteloos het leven door?

Licht leven

Je hoeft het duister niet te analyseren om verder te komen. Als je een licht leven wil, breng dan alles naar het licht. Daar kun je zien. Echt zien. In het licht kun je loslaten. Het loslaten van angst. Overgeven. Vergeven. En als de angst verdwenen is, blijft vertrouwen bestaan. Waar vertrouwen is, kan licht schijnen. Waar licht schijnt, schittert liefde. Waar liefde is, is overvloed!

NIEUW op vrijdag: Overvloedig en Positief Leven

Omdat de cursus zo leuk is (en vol) op maandagavond, start ik ook op vrijdagochtend met een nieuwe reeks ‘Leef je Positieve Leven’.  Leer je leven (weer) overvloedig en moeiteloos maken. De cursus start Vrijdag 11 november om 10.15 uur na de Stilte Meditatie om 9 uur in ‘Ons Dorpshuis’.


Geef een reactie