De stilte achter de stilte

Als ik aan het hardlopen ben, ervaar ik na een tijdje een stilte. Ik zie mezelf als lichaam bewegen, maar ik ben het niet. Klinkt het gek?
Ik voel dat ik veel groter ben dan het lichaam waarin ik zit. Maar wie is dit ‘ik’?

20160921_141430

Nog een stilte

 

De laatste tijd hoor ik in die stilte, nog een stilte. En daarachter..nog meer stilte. De stilte heeft een stem! Deze zegt mij naar huis te komen. En thuiskomen is wat ik verlang. Ik wil naar huis toe gaan en stil zijn. Daar voel ik immers vrede. In de stilte, vind ik antwoorden. In de stilte hoor ik wat ik moet zeggen, wat ik moet doen. En in de stilte, hoor ik waar ik heen moet. In de stilte weet ik: Ik ben.

Ervaar de kracht van de stilte op Maandag 3 oktober.
Dan start er een nieuwe reeks Stilte Meditatie in De Huiskamer voor Mindfulness.
Meld je aan of lees meer, als je voelt, dat het tijd is om stil te zijn.

 

Over Samira Ahale

Ik ben Samira Ahale en begeleid drukbezette vrouwen en moeders in het maken van keuzes. Ik help ze bewust te worden van hun grenzen en help ze hun eigen ruimte in te nemen. Ik help ze de nee’s, die ze onbewust belemmert, om te buigen naar een JA. Zodat ze hun talenten, op welk gebied dan ook, ten volle benutten en een positief leven krijgen.

Geef een reactie