Elke dag een beetje rust…

20160727_193239

Stilte

Ik heb zoveel plannen
leuke dingen
minder leuke dingen

zoveel
zoveel meer dingen
Waar zal ik mee beginnen?
Ik weet het niet…


Ik sta op
de deuren open, een frisse wind
BLØF


Ik dweil de vloer

Ik brand wierook
Ylang Ylang Goud

en besluit

Ik doe niks meer.


Ademoefening

Adem in 2, 3, 4 tellen
hou vast 2, 3, 4 tellen
Adem uit 2, 3 , 4 tellen
Hou vast 2, 3, 4 tellen

Inspiratie

‘Elke dag een beetje rust, voor een leven zonder stress’
Janine Casevecchie

 

 

Over Samira Ahale

Ik ben Samira Ahale en begeleid drukbezette vrouwen en moeders in het maken van keuzes. Ik help ze bewust te worden van hun grenzen en help ze hun eigen ruimte in te nemen. Ik help ze de nee’s, die ze onbewust belemmert, om te buigen naar een JA. Zodat ze hun talenten, op welk gebied dan ook, ten volle benutten en een positief leven krijgen.

Geef een reactie